Zvědavec
Zvědavec
Novinky: Víte, že si můžete změnit barvu tohoto fóra? Klikněte na kterýkoliv barevný obdélníček v záhlaví pod "Celková doba přihlášení"

*
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?
29.07.10 21:27

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Stran: 1 ... 4 5 [6]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Alternativni paliva aneb. co misto nafty/benzinu...  (Přečteno 7987 krát)
lu-tze
Občanské sdružení
Starý mazák

Uvědomělý soudruh jako uvědomělý demokrat.

« Odpověď #75 kdy: 12.07.08 16:22 »

Je ropa a ropa? Zajimava otazka je. Proc Saudove investoavli 15 mld zelnych papirku a rozhodli se naplno tezit z geologicky komlikovanych podminek?
http://zlomropy.blogspot.com/2008/05/saudov-el-rostoucm-problmm-pi-rozvoji.html
Zaznamenáno

„Vyprdnoutsenaně, vyprdnoutsenato, vyprdnoutsenavšechno, tisíciletej brouk, kreveta a záprtek! Prdlajs, prdlajs, já jsem jim to říkal, vyprdnoutsenato! “
lu-tze
Občanské sdružení
Starý mazák

« Odpověď #76 kdy: 16.08.08 18:03 »

http://www.mwm.cz/
Clanek Pojidaci ropy, spousta neprijemnych fakt a argumentu.Z prirodnich zakonistosti se nevykeca ani dobrej advokat zkrizeny s recnikem kvalit Cicera a "doklonovany" nejakym mazanym uspesnym obchodnikem.
Zaznamenáno

„Vyprdnoutsenaně, vyprdnoutsenato, vyprdnoutsenavšechno, tisíciletej brouk, kreveta a záprtek! Prdlajs, prdlajs, já jsem jim to říkal, vyprdnoutsenato! “
Antiseptik
Starý mazák

« Odpověď #77 kdy: 27.08.08 02:50 »

Neresme co by kdyby.
Tak co navhujete?
Krome diskusi jsme celkem bezmocni.
Je tu jeste jedna moznost. Sest miliard lidi, kdyby chodili pravidelne cvicit a misto aby zvedali cinky tak tocili dynamem. sice si delam srandu ale ne uplne. Mame svaly ne? V nich je energie.
Zaznamenáno

Jenom proto že jsem paranoidní neznamená že po mě nejdou.
Karel z Čech
Americká kobylka už klepe bačkorama
Starý mazák

Bušík překročil Eufrat, čímž zničil velkou říši.

« Odpověď #78 kdy: 27.08.08 11:14 »

Nápad je to velmi dobrý, ale nepředpokládám, že uspěje.   Smiley

Už dlouho našim mladým nabízím, že jim dám rýč a kolečko aby s nimi naprosto bezplatně mohli cvičit na mé zahradě, namísto placeného huntování těla ve fitcentru.  Kladnou odevzvu však moje nabídka bohužel stále nenachází.
Zaznamenáno

Naše země nezkvétá. Zuřiví antikomunisti ji rozkradli, rozprodali bohatým cizincům, vydrancovali a zadlužili.
Jerry
Host
« Odpověď #79 kdy: 27.08.08 15:48 »

Sest miliard lidi, kdyby chodili pravidelne cvicit a misto aby zvedali cinky tak tocili dynamem. sice si delam srandu ale ne uplne. Mame svaly ne? V nich je energie.
Nezapomente, ze z tech sesti miliard lidi chodi cvicit celkem male procento lidi. Ostatni drou manualne a mimo toho nemaji tolik tuku aby mohli zvedat cinky.
http://media.commercialappeal.com/mca/content/img/photos/2007/12/27/30china18.jpeg
Jsou dokonce vyspele zeme, kde energii svalu vyuzivaji do maxima.
http://www.learnnc.org/lp/media/collections/freeman/vietnam/1024/vietnam_159.jpg

http://anyad.rulez.org/main.php/get/60509-3/bal-mandir-school-bus.jpg
Zaznamenáno
lu-tze
Občanské sdružení
Starý mazák

« Odpověď #80 kdy: 28.08.08 02:36 »

Nápad je to velmi dobrý, ale nepředpokládám, že uspěje.   Smiley

Už dlouho našim mladým nabízím, že jim dám rýč a kolečko aby s nimi naprosto bezplatně mohli cvičit na mé zahradě, namísto placeného huntování těla ve fitcentru.  Kladnou odevzvu však moje nabídka bohužel stále nenachází.

Hlad je nauci, Dalibor se naucil z hladu i fidlat na housle. Proti tomu je virtuozni ovladani ryce sice narocnejsi dovednost, ale zase se clovek na rozdil od Dalibora dostava k jidlu bez prostrednika primo. Zadnej mluvci ani manazer ci jiny parazit se nedokaze vmacknout mezi motyku a okopavanou bramboru. Teda ja myslim, ze by to dokazali, ale z nejakeho zrejme principielniho tajemneho duvodu se tomu nedeje. Grin Grin
Zaznamenáno

Karel z Čech
Americká kobylka už klepe bačkorama
Starý mazák

Bušík překročil Eufrat, čímž zničil velkou říši.

« Odpověď #81 kdy: 28.08.08 09:32 »

Zadnej mluvci ani manazer ci jiny parazit se nedokaze vmacknout mezi motyku a okopavanou bramboru. Teda ja myslim, ze by to dokazali, ale z nejakeho zrejme principielniho tajemneho duvodu se tomu nedeje. Grin Grin

Na ten důvod si myslím se dá docela dobře usuzovat. Při takové blízkosti u bezprostředně prováděné práce by za své dobré rady mohli také snadno dostat motykou. Proto činnost jiných řídí z bezpečné vzdálenosti prostřednictvím zprostředkovatelů-pohůnků. To je metoda vyzkoušená staletími.
Zaznamenáno

Naše země nezkvétá. Zuřiví antikomunisti ji rozkradli, rozprodali bohatým cizincům, vydrancovali a zadlužili.
Stran: 1 ... 4 5 [6]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

Validní XHTML 1.0! Validní CSS! Dilber MC Theme by HarzeM
Stránka vytvořena za 0.178 sekund, 20 dotazů.